Schoolhandbaltoernooi 2020 – HV Hercules ’81 Gemeente Beesel groep 5, 6, 7 en 8

woensdag 11 maart
Sporthal de Schans, Bösdaellaan 1 Reuver
Inschrijven schoolhandbaltoernooi

De handbalsport is momenteel erg in trek in de gemeente Beesel en HV Hercules ’81 groeit. Vindt je kind het leuk om ook eens van onze stoere sport te proeven en misschien zelfs samen met zijn/ haar klasgenoten “ Limburgs-Kampioen” te worden?

Schrijf dan nú met een team in voor 3 trainingen én ons jaarlijkse ‘Scholentoernooi’ op woensdag 11 maart voor alle leerlingen van de basisscholen in de Gemeente Beesel.

De winnende teams van groep 7/8 worden afgevaardigd naar de Limburgse Kampioenschappen in mei!

Trainingen 4, 11, 18 februari

Handbal is een echte teamsport dus het zou leuk zijn als er uit iedere klas/groep een team zal zijn. Een team bestaat uit 7 personen (6 veldspelers en 1 keeper). Handbal is een fysieke sport waarbij het niet alleen aankomt op snelheid, maar zeker ook op vaardigheden om de tegenstanders te slim af te zijn. Daarom bieden wij de kinderen/ leerlingen van groep 5/6 en groep 7/8 drie trainingen aan op: 4, 11 en 18 februari 2020 van 15.30-17.00 uur in Sporthal de Schans.

‘Scholentoernooi’ voor alle leeftijden

Bij het ‘Scholentoernooi’ is er voor elk wat wils:

  • De groepen 5/6 en 7/8 kunnen zich inschrijven voor het ‘echte’ handbaltoernooi. Dit kan met een jongensteam, meisjesteam of gemengd team.
  • Voor de kinderen van groep 3 en 4 is er een goalcha – oftewel straathandbal – clinic. Info over tijdstip volgt.

Direct inschrijven

Inschrijven team ‘Scholentoernooi’ (bedenk meteen een leuke teamnaam!)

Inschrijven Goalcha Clinic groep 3-4

Wat is Goalcha?
Goalcha is “street handbal”. Goalcha is fun en wordt steeds bekender in Nederland. Bij verenigingen wordt de Goalcha-bal steeds vaker gebruikt en we willen dat het ook op onze schoolpleinen gespeeld gaat worden, want dat is makkelijk te regelen!

Ben je benieuwd hoe Goalcha er uitziet?

Of wil je meer weten over de spelvisie:

 

Agenda overzicht