Regiofinale Schoolhandbal 2024

woensdag 29 mei
Sportcentrum Bengele Nederweert
Inschrijven kan hier

Op woensdag 29 mei wordt de Regiofinales Schoolhandbal gespeeld in Sportcentrum Bengele in Nederweert. Tijdens de regiofinale strijden teams van verschillende scholen uit de Provincie Limburg voor de winst. De winnaars van de regiofinales plaatsen zich voor het NK Schoolhandbal in Arnhem. 

Door het hele land organiseren verenigingen en gemeenten al jaren met veel succes handbaltoernooien voor basisschoolkinderen. Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

De winnaars van het plaatselijke schoolhandbaltoernooi groep 7/8 mogen aan de regiofinales meedoen. Wordt er door de plaatselijke vereniging of gemeente geen schoolhandbaltoernooi georganiseerd, dan mag je toch teams afvaardigen naar de regiofinales. Denk hierbij aan kinderen van een vereniging die op dezelfde school zitten. Schoolteams kunnen zich voor drie categorieën inschrijven: jongensteams, meisjesteams en/of gemengde teams. Bij onvoldoende gemengde- of jongensteams worden deze categorieën samengevoegd.

Agenda overzicht