Data4 Limburg Cup

zaterdag 24 augustus
De Haamen, De Haamen 1, 6130 AK Beek
https://www.facebook.com/limburgcup/

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt er tijdens de derde editie van de Data4 Limburg Cup weer mooi handbal gespeeld in Sporthal De Haamen. De Limburg Cup vormt de ideale voorbereiding op het komende seizoen voor de deelnemende ploegen. Vorig jaar wonnen de dames van Mainz 05 uit Duitsland en de heren van BFC de Cup. Het deelnemersveld is dit jaar wederom interessant, we zijn benieuwd wie zondag 25 augustus met de beker huiswaarts keert.

Winnaars 2e editie Data4 Limburg Cup: dames Mainz 05, heren Smezo BFC

Deelnemende ploegen dames

Bij de dames kunnen we zaterdag en zondag genieten van het handbalspel van Herpertz Bevo, HV Quintus, FSG Mainz 05 (Duitsland), Tourcoing Handball (Frankrijk), HV Fortissimo en uiteraard Anytime Fitness BFC. De dames van Mainz 05 hebben de Cup vorig jaar gewonnen en komen de eer verdedigen. We zijn benieuwd of er een team is dat het team uit Duitsland kan stoppen.

Manon Nicolaes van BFC breekt door de verdediging van Quintus tijdens de Data4 Limburg Cup 2018 – foto Ronald jans Sportfotografie

Deelnemende ploegen heren

Het toernooi voor de heren wordt gespeeld tussen Herpertz Bevo,  HV Rapiditas, HC Eynatten-Raeren (België), Kreasa Houthalen (België), Borussia M’gladbach (Duitsland) en Smezo BFC. Een mooie mix tussen een Limburgse line-up met aanvulling uit ons beider buurlanden. Zou het de heren van BFC lukken om de Cup ook voor de derde keer binnen te slepen?

De heren van Borussia Mönchengladbach zijn dit jaar weer van de partij – foto Ronald Jans Sportfotografie

Programma op hoofdlijnen

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Haamen (hal 1 en 2) in Beek op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Zaterdag beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur, op zondag starten we op 09.00 uur, alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor publiek. Het wedstrijdschema wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van de Limburg Cup (@limburgcup). Gedurende het toernooi worden hier ook updates over de wedstrijden, uitslagen en andere bijzonderheden gepubliceerd.

Agenda overzicht