Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Twee Limburgse clubs in de bekerfinales | 28 april in Almere

28 april 2019 @ 19:00 - 21:00

Dit jaar staat bij zowel de vrouwen als de mannen een Limburgse club in de bekerfinales in Almere op 28 april. Door de winst op Aalsmeer, wisten de Lions zich te plaatsen in de bekerfinale die op 18 april uitgevochten zal worden in Almere. De Lions gaan de strijd aan tegen Volendam, een waardige en veelvuldige tegenstander. Daarnaast wisten de dames van Handbal Venlo zich voor het eerst in clubgeschiedenis te plaatsen in de finale en het zal dus zeker een spannende strijd worden tegen Quintus. Komen de teams met twee bekers terug naar het zonnige zuiden?

Beide teams zijn klaar voor de strijd maar kunnen jouw steun zeker gebruiken! Koop je entreeticket dus snel via www.handbal.nl. Verder bieden zowel de Lions als Handbal Venlo bussen aan:

Limburg Lions: de kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen dat mee wil reizen. Ervan uitgaande dat er 25 mensen meereizen, zal een prijs van €25,- p.p. gerekend worden voor leden van de Fanclub van de Lions en €30,- p.p. voor niet leden, exclusief entreekaartje. De bus vertrekt om 10.45uur vanaf Laco Glanerbrook en zal rond 20.00uur terug zijn in Geleen.

Interesse? Stuur dan een mailtje met je gegevens (naam, email, telefoonnummer en aantal personen) naar secretariaat@limburglions.nl of kijk op de site van de Lions voor meer informatie.

Handbal Venlo: voor slechts €15,- p.p., exclusief entreeticket, kun je meereizen om de dames aan te moedigen. De bus zal om 10.00uur vertrekken vanaf de sporthal in Venlo.

Interesse? Stuur dan een mailtje met alle gegevens naar hay.hendriks@stichtinghandbalvenlo.nl of kijk op de site van Handbal Venlo voor meer informatie.

 

Verder zijn er voorafgaand aan de bekerwedstrijd nog clinics. Deze zullen ook in Almere zijn van 11.00uur tot 13.00uur. Let op: met deze tijden kun je niet met de bussen van de clubs meerijden! De clinics worden georganiseerd voor jeugdspelers van 11 t/m 14 jaar en deelnemers ontvangen een gratis kaartje voor de bekerfinales!

Jongens kunnen zich inschrijven via: www.handbalhelden.nl en meiden via www.handbal.nl.

Gegevens

Datum:
28 april 2019
Tijd:
19:00 - 21:00